Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، «رحمت الله نبیل»، مشاور سابق امنیت ملی افغانستان به نقل از منابع خود مدعی شد که در زمان حمله هواپیماهای بدون سرنشین آمریکا به مقر ایمن الظواهری، رهبر القاعده در کابل، سراج الدین حقانی میزبان نشست طالبان پاکستان و هیات علمای از این کشور در منطقه وزیراکبر خان بوده است. 

نبیل افزود: پس از حمله پهبادهای آمریکا، وزیر کشور طالبان به سرعت کابل را به همراهی یک کاروان عظیم نظامی ترک کرده و به پکتیا رفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مشاور امنیت ملی سابق در ادامه گفته است این احتمال وجود دارد که سراج الدین حقانی که تلاش دارد از لیست سیاه آمریکا با کمک ارتش پاکستان خارج شود، محل پنهان شدن رهبر القاعده را به آمریکایی‌ها داده باشد. 

وی در ادامه با بیان اینکه طی چندهفته گذشته پسران بن لادن و الظواهری با مقامات طالبان در کابل دیدار کرد، گفت: احتمال دیگری نیز وجود که براساس آن شاخه ملابرادر و ملایعقوب با مقصر جلوه دادن حقانی برای پنهان کردن القاعده به دنبال تضعیف وزیر کشور طالبان باشند.

این مقام سابق افغانستان به عنوان سومین احتمال به دخالت پاکستان در ترور رهبرالقاعده اشاره کرده و افزود که هر زمان پاکستان با مشکلی مواجه می‌شود که در حال حاضر درگیر بحران اقتصادی است با این اقدامات سعی در انحراف افکار جهانیان و مردم کشور خود است. 

رحمت الله نبیل در ادامه به اشراف اطلاعاتی آمریکا نیز اشاره کرده و گفت است: آمریکا طی 20 سال گذشته با سرمایه‌گذاری سنگین در افغانستان اطلاعات خوبی از تحولات این کشور در اختیار دارد.

وی در پایان تاکید کرد:  پس از مرگ رهبر القاعده ادعای طالبان مبنی بر قطع روابط با این گروه دیگر برای مردم جهان قابل پذیرش نخواهد بود. 

بامداد سه‌شنبه بود که بعد از گمانه‌زنی‌های رسانه‌ای درباره احتمال کشته شدن ایمن الظواهری در افغانستان، یک مقام ارشد دولت آمریکا با تایید انجام حمله پهپادی به هدفی در کابل، گفت در این حمله یک عضو ارشد سازمان تروریستی «القاعده» از بین رفت.

ساعتی بعد، جو بایدن رئیس‌جمهور آمریکا با برگزاری نشست خبری در کاخ سفید به ارائه توضیحاتی درباره حمله پهپادی این کشور پرداخت و گفت: «أیمن الظواهری، رهبر گروه تروریستی القاعده را در افغانستان کشتیم. الظواهری باعث کشته‌شدن بسیاری از آمریکایی‌ها در حملات مختلف شده بود».

کشته شدن ایمن الظواهری در شرایطی انجام شده که خروج سال گذشته نظامیان آمریکا از افغانستان بعد از ۲۰ سال اشغالگری واشنگتن و متحدانش در این کشور، همچنان خبرساز است و منتقدان بایدن بارها از شیوه فاجعه بار خروج آمریکایی‌ها از افغانستان انتقاد کرده‌اند.

از طرف دیگر در حالی‌آمریکا از مرگ سرکرده القاعده خبر داده که تاکنون رسانه‌های مختلف چندین بار درباره مرگ او در سال‌های گذشته گمانه‌زنی‌هایی انجام داده بودند

کد خبر 695266 منبع: فارس برچسب‌ها سراج الدین حقانی- وزیر کشور طالبان الظواهری القاعده افغانستان طالبان

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: سراج الدین حقانی وزیر کشور طالبان الظواهری القاعده افغانستان طالبان وزیر کشور طالبان رهبر القاعده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۵۵۴۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نظر رهبر اقلیت مجلس نمایندگان آمریکا درباره احتمال اعزام نیرو به اوکراین

رهبر اقلیت مجلس نمایندگان آمریکا اعزام نیروهای این کشور به اوکراین را در صورت شکست کی‌یف در جنگ رد نکرد.

به گزارش ایسنا، «حکیم جفریز» رهبر اقلیت مجلس نمایندگان آمریکا در مصاحبه‌ای با شبکه خبری سی.بی.اس گفت: «ما نمی‌توانیم اجازه دهیم اوکراین سقوط کند، زیرا اگر سقوط کند، این احتمال وجود دارد که آمریکا مجبور شود وارد درگیری شود و این ورود، نه صرفا با پول بلکه با حضور سربازان ما انجام می‌گیرد.»

این مقام آمریکایی همچنین خاطرنشان کرد که یک جناح طرفدار روسیه در حزب جمهوری خواه در حال افزایش است و او آن را به تاخیر در تصویب بودجه مازاد برای نیازهای نظامی کی‌یف متهم کرد.

به گفته جفریز، این جناح نمی‌خواهد از اوکراین حمایت کند و معتقد نیست که روسیه دشمن ایالات متحده است. این جناح توسط «مارجوری تیلور گرین»، عضو مجلس نمایندگان رهبری می‌شود.

واشنگتن بارها گفته که آمریکا مایل به اعزام و استقرار نیروهایش در اوکراین نیست.

در این میان، امانوئل ماکرون رئیس جمهور فرانسه ۲۶ فوریه سال جاری میلادی اعلام کرد بود که مساله احتمال استقرار نیروهای غربی در اوکراین در نشستی در پاریس که با حضور نمایندگانی از ۲۰ کشور غربی برگزار شد، مورد بررسی قرار گرفت.

به گفته ماکرون، شرکت کنندگان درباره این مساله به اجماع نظر نرسیدند اما چنین سناریویی را نمی‌شود برای آینده کلا منتفی دانست.

پس از این نشست، نمایندگان بیشتر کشورهای شرکت کننده گفتند برنامه‌ای برای اعزام نیرو به کی‌یف ندارند.

همچنین «سرگئی ناریشکین»، مدیر سرویس اطلاعات خارجی روسیه ۱۹ مارس گفته بود که فرانسه آماده اعزام یک گروه نظامی به اوکراین است که ۲۰۰۰ نیرو دارد.

براساس گزارش‌ها، فرانسه اولین گروه از نیروهای خود را به طور رسمی به اوکراین اعزام کرد. آنها در حمایت از تیپ مکانیزه ۵۴ مستقل اوکراین در «اسلاویانسک» مستقر شده‌اند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پاسخ طالبان به موضع پاکستان درباره منشأ حملات تروریستی داعش
  • احتمال عبور آمریکا و اروپا از نتایاهو پس از حمله به رفح/ حکم تعقیب جنایی نخست وزیر رژیم صهیونیستی عملیاتی خواهد شد؟
  • گواهینامه موتورسواری برای بانوان صادر می‌شود؟/ تجهیز البسه فراجا به دوربین به روایت وزیر کشور
  • طالبان: خانه تجارت قزاقستان گامی در توسعه روابط تجاری است
  • پاکستان: حمله به مهندسان چینی در افغانستان طراحی شده بود
  • روایت اوکراین از خنثی‌سازی طرح روسیه برای ترور «زلنسکی»
  • دیپلمات‌های طالبان در تهران میزبان تیم ملی فوتسال افغانستان
  • کمک جامعه بین‌المللی به بخش صحت افغانستان
  • (ویدئو) زن افغان فعال حقوق بشر زلمی خلیلزاد را غافلگیر کرد
  • نظر رهبر اقلیت مجلس نمایندگان آمریکا درباره احتمال اعزام نیرو به اوکراین