Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش بولتن نیوز، کوشیار اعظم واقفی با بیان اینکه علت کدر شدن آب در مناطق زلزله زده به ویژه در بخش شهری به علت پس لرزه ها و تکانه های شدید پس از زلزله است، گفت: عمده منابع آب تأمین کننده استان کرمانشاه چشمه است که متأسفانه به دلیل پس لرزه های متعدد و تکان خوردن لایه های زیرین زمین، ذرات معلق از جمله ذرات خاک و سایر ذرات در آب افزایش پیدا کرده، به همین دلیل آب در حال حاضر قابل آشامیدن نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تأکید کرد: به منظور برطرف کردن این مشکل، سیستم تصفیه آب اضطراری را در این مناطق مستقر کردیم چرا که پیش از این به دلیل کیفیت بالای آب، واحد تصفیه مجزا در این منطقه وجود نداشت و با یک امر گندزدایی، آب آشامیدنی کیفیت بالایی داشت.

واقفی با بیان اینکه مشکل کدر شدن آب بیشتر در شهرستان سرپل ذهاب و گیلانغرب است تصریح کرد: منبع اصلی تأمین آب مورد نیاز روستاها از طریق چاه های عمیق است به همین دلیل در این مناطق مشکل چندانی در این زمینه وجود نداشته است.

به گفته وی، از آنجا که چشمه ها محصور شده اند و نظارت بالایی بر کیفیت آب به لحاظ میکروبی بودن وجود دارد امکان ورود آلودگی های میکروبی به آن بسیار اندک است. با این وجود پایش های شرکت آب و فاضلاب منطقه ای بیشتر شده است.

منبع: بولتن نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bultannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بولتن نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۲۶۲۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار احتمال شیوع مالاریا در سیستان و بلوچستان

بارندگی‌های اخیر، گرم شدن هوا و فراوانی پشه در مناطق مرزی سیستان و بلوچستان شرایط تهدیدآمیز برای افزایش بیماری مالاریا در این استان ایجاد کرده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، مهدی زنگنه ضمن هشدار در خصوص شیوع بیماری مالاریا در مناطق جنوبی استان سیستان و بلوچستان، اظهار داشت: همجواری استان سیستان و بلوچستان با کشور پاکستان، فراوانی پشه در مناطق مرزی و گرمای هوا، شرایط مساعد برای افزایش انفجاری بیماری مالاریا در مناطق مرزی استان را فراهم  کرده است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ادامه داد: هم‌استانی‌ها در مناطق مرزی در صورت مشاهده هرگونه تب و بدن درد در هر یک از اعضای خانواده به نزدیکترین مرکز بهداشتی درمانی محل سکونت خود مراجعه تا از این افراد لام مالاریا گرفته شود.

وی بر اهمیت شناسایی و درمان به موقع بیماران مبتلا به مالاریا  برای کنترل و پیشگیری از افزایش موارد بیماری تاکید کرد و افزود: شناسایی سریع و درمان به موقع، صحیح و کامل بیمارا (کمتر از 24 ساعت)،  از راهکارهای اصولی مبارزه با مالاریا است.

زنگنه گفت: مردم حتماً برای جلوگیری از گزش پشه اقدامات حفاظتی شامل پوشیدن لباس‌های محافظ، استفاده از حشره‌کش‌ها و خوابیدن زیر پشه‌بند و نصب توری بر درب و پنجره‌ها را رعایت کرده و تا حد امکان برای خشکاندن آب‌های راکد اطراف محل زندگی خود اقدام کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کیفیت هوای ۷ شهر اصفهان قابل قبول است
  • مرتفع شدن مشکل منابع مالی پروژه راه آهن دورود به خرم آباد
  • شاخص آلودگی هوای اصفهان امروز چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ + آخرین وضعیت
  • وزیر صمت: مشکل اصلی صنعتگران تحریم نیست، تنوع نرخ ارز ام الفساد است
  • دلیل پیشگوی هلندی درباره احتمال زلزله قوی در روزهای آینده
  • هشدار احتمال شیوع مالاریا در سیستان و بلوچستان
  • مشکل تامین منابع اعتباری پروژه راه آهن لرستان حل شد
  • شاخص آلودگی هوای اصفهان امروز سه‌شنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ + آخرین وضعیت
  • تغییر رنگ و بوی آب پکیج
  • شاخص آلودگی هوای اصفهان امروز دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ + آخرین وضعیت